vineri, 12 august 2011

ce mai face Mick Jagger

Omu' e bine mersi, la cei 68 de ani ai săi, să trăiască mult şi bine. Tocmai ce s-a lansat azi primul clip al proiectului vocal-instrumental SuperHeavy, format din Damian Marley, A.R. Rahman, Joss Stone, Mick Jagger şi Dave Stewart. E încă proaspăt (sub 500 de vizualizări, depinde cât de des citeşti blogul ăsta) şi îl puteţi vedea aici.

Iată şi un scurt preview al albumului ce se va lansa pe 19 septembrie.


 Şi dacă tot vorbim de Mick Jagger, acest MJ al rock-ului, un alt clip, de data asta al tipilor de la Maroon 5, care, decât să se mişte ca el, mai bine cântau la ghitară precum Keith Richards.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maroon 5, poate n-ar trebui sa fac atata caz de formatia pop-rock americana care prin 2002 a spart ceva topuri cu albumul ,, Songs about Jane", album inspirat (cica) de relatia tumultoasa cu fosta iubita a solistului Adam Lavine, rimeaza cu Avril Lavigne sau Adam Lambert. La momentul acela mi-a atras atentia prin melodia, This love" pe care o tot fredonam, bagam mana-n foc ca sunt englezi, si vocea ascutita usor falsata a lui Lavine. E apreciata, e in topuri dar pe mine personal m-a dezamagit, multe colaborari ( ..., Osbourne, etc), si mai nou cea pe care ai amintit-o, colaborari cu care formatia mai da cate o lovitura si invers.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ştiu ce să zic că n-ascult Maroon 5, doar ce clipuri mai apar pe vh1 ...

    RăspundețiȘtergere