miercuri, 21 septembrie 2011

S01E01

Serialele astea ... nu ştiu cu ce să încep. Cel mai corect ar fi cu S01E01. Acu ceva vreme devoram seriale, asta nu că aş fi un mare consumator de asemenea divertisment, dar aveam răbdare şi aşteptam până la final. Uite aşa, episod după episod şi sezon după sezon, am reuşit să văd The Sopranos, Oz, Six Feet Under, Seinfeld, Band of Brothers, Pacifica. That 70's Show, Malcolm and Eddie. Bun, asta era înainte de blog, twitter, facebook şi alte cele, când aveam timp de câteva episoade pe zi.

Şi să nu uit de serialele nefinalizate Breaking Bad, Boardwalk Empire, Curb Your Enthusiasm şi Californication. astea le văd la finalul fiecărui sezon, un episod pe săptămână nu îmi e deajuns. Ar mai fi şi The Walking Dead, dar la ăsta cred că renunţ după primul sezon... 

Pentru următoarea perioadă am în program The Tudors, Twin Peaks, miniseriile The Kennedys, Generation Kill plus de terminat The Twilight Zone, la care am rămas pe la episodul 100 şi ceva din seria originală, dar sunt încă două mai recente.

Şi totuşi, până la urmă, cum e mai bine să urmăreşti un serial: clasicul episod săptămânal, un sezon anual sau ai rabdare până la final după care îl dai gata în câteva săptămâni? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu